Koningaap » Specials » Anabolen
Informatie archief van koningaap: lees en leer!

Het gebruik van verschillende soorten anabolen steroïden

Anabolen steroïden gebruiken is een grote stap. Veel mensen die hiermee beginnen, stoppen meestal niet meer met het gebruik van anabolen. Dit komt meestal omdat bij juist gebruik, de kracht- en spierwinsten erg groot kunnen zijn. Toch is het van groot belang dat je zeer goed oppast bij het gebruik hiervan. Verkeerd gebruik kan leiden tot onaangename neveneffecten en zelfs de dood met zich meedragen.
Als je anabolen steroïden wilt gebruiken, is het van groot belang om er veel onderzoek naar te doen. Pas ook op wat je leest op sommige forums. Deze informatie is niet altijd juist. Tevens met de juiste informatie, voldoende rust, een goed schema voor beide voeding en training en volharding zijn er gigantische winsten te boeken met anabolen steroïden. Onthoud wel goed dat het geen wondermiddeltje is zoals sommige beweren. Deze winsten kunnen alleen behaalt worden wanneer men alle bovenstaande factoren onder de hoede neemt.

Deze special is op het moment nog niet hel uitgebreid, maar er komen meer en meer artikelen op te staan. Op het moment gaan deze artikelen vooral over het juiste gebruik van steroïden. Het gaat ook over de voor- en nadelen van anabolen steroïden. Uiteindelijk is het aan de persoon zelf om er over te beslissen. Er staat ook een artikel bij over krachttraining, zonder of met weinig krachttraining heeft het uiteindelijk weinig nut om anabolen steroïden te pakken.
Anabolen steroïden: wegen de voordelen op tegen de nadelen?

Anabolen steroïden: wegen de voordelen op tegen de nadelen?

Anabole steroïden zijn middelen die vooral worden gebruikt om groter en sterker te worden. Het zijn ook prestatieverhogende middelen die topsporters of wielrenners gebruiken om hun sport beter te kunn…

Het gebruik van steroïden: de werking van dianabol

Dianabol is een van de meest bekende anabolen steroïden in de wereld. Deze werd reeds al in het begin van de jaren 60 op de markt gebracht door Dr Ziegler. Dianabol staat bekend vanwege zijn werking o…
Gepubliceerd door Koningaap op 11-03-2011, laatst gewijzigd op 13-03-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!