Koningaap » Specials » Spellen
Informatie archief van koningaap: lees en leer!

Verschillende bekende spellen in Nederland en België

De groei naar nieuwe spellen is de dag van vandaag enorm gestegen. Met de opkomst van de xbox 360 en de playstation 3, houdt een record aantal mensen zich bezig met het spelen van spellen. Het aantal games dat verkocht is, heeft een recordhoogte bereikt. Er zijn ook veel mensen verslaafd aan geraakt. De gamebusiness verdient er goud mee. Je kunt al snel verwachtten minimum 45 tot 60 euro te betalen voor een nieuw spel.
De spellen die hier worden beschreven, hebben in het verleden veel succes geboekt en hebben al veel stemmen verworven onder fans. Hoewel de stijl erg verschilt van mekaar, zijn het allemaal RPG's.

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Dit spel was in 2006 een van de succesvolste uitbreidingen van de reeks. De muziek in het spel is gecomponeerd door Jeremy Soule. De muziek is zo goed bevonden, dat je het apart kunt kopen bij het spel zelf. Er zijn al miljoenen exemplaren van het spel verkocht.

Divine divinity

Dit is een ouder spel, het spel heeft verschillende awards gekregen. Je speelt een personage dat de wereld moet redden van de ondergang. Het spel was snel bekend over de hele wereld. Het gevolg was dat er een tweede uitbreiding van is uitgekomen.

Titan Quest

Dit is een spel met goede gerenderde visuele beelden. Er is enorm veel detail te vinden in alles, als je goed rondkijkt. Toen dit spel is uitgekomen, zijn er in korte tijd al bijna een miljoen exemplaren van verkocht. Er is ondertussen een tweede uitbreiding bijgekomen,

World of Warcraft

Dit is veruit het bekendste spel van allemaal. Met miljoenen mensen online, is dit een wereld op zijn eigen. Elk deel wordt gecontroleerd door een moderator, die betaald krijgen om het spel te spelen. Er zijn al verschillende uitbreidingen van uitgekomen, en talloze mensen zijn eraan verslaafd geraakt. Het is tevens 1 van de meest bekendste spellen in de wereld.
Schrijf mee!