Koningaap » Specials » World wrestling entertainment
Informatie archief van koningaap: lees en leer!

World Wrestling Entertainment

World Wrestling Entertainment World Wrestling Entertainment (WWE) zijn wedstrijden samengesteld voor het vermaak van het publiek, door worstelaars van alle nationaliteiten en landen.
World Wrestling Entertainment (WWE) is wereldwijd bekent. Het gaat erom het publiek te vermaken met verbluffende stunts. Dit vergt een enorme inspanning van de worstelaars.

Jarenlange trainingschema stelt deze worselaars in staat het onmogelijke te doen in de ring. Als eerbetoon wil ik de belangrijke worstelaars van de 80's, 90's en van het het nieuwe millenium voordragen in deze artikels. En ook alles dat vrijwel met worstelen te maken heeft. Er zullen in de toekomst nog meer artikelen toegevoegd worden.

Beroemde worstelaars in de 90's

Beroemde worstelaars in de 90's

Naast competitieworstelen wordt worstelen ook gebruikt als vermaak. Hierbij worden bizarre worstelwedsrtijden samengesteld, zoals cagefights, of vechten met ijzeren stoelen of van ladders springen. De…
Beroemde worstelaars in de 80's

Beroemde worstelaars in de 80's

Naast competitieworstelen wordt worstelen ook gebruikt als vermaak. Hierbij worden bizarre worstelwedstrijden samengesteld, zoals cagefights, of vechten met ijzeren stoelen of van ladders springen. De…
Gepubliceerd door Koningaap op 25-11-2009, laatst gewijzigd op 13-03-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!